FiberClick: wat is het?

 

Met FiberClick krijgt heel Nederland breedband

Het FiberClick-netwerkconcept maakt meerdere uitrolstrategieën mogelijk. Dankzij de toegenomen flexibiliteit kan er tegen aanmerkelijk lagere kosten een kwalitatief goed, landelijk glasvezelnetwerk gerealiseerd worden. Samen met haar klanten is Fiber4all klaar om het hele land, inclusief de buitengebieden, te ’verglazen’. Zo komt breedband binnen ieders bereik.Wat is FiberClick?
FiberClick is een innovatief, uniek netwerkconcept, waarmee je de verbinding tussen verschillende glasvezelkabels met één simpele click tot stand kunt brengen. Lassen in het veld of thuis in de meterkast wordt overbodig. FiberClick is toepasbaar in het gehele civiele traject vanaf de POP (Point of Presence, het hoofddistributiepunt) tot en met de montage in de woning.

FiberClick is in de kern een eenvoudig, flexibel stekersysteem, op basis van high-end, bewezen connectietechnologie en wordt onder ideale omstandigheden in de fabriek geassembleerd.

FiberClick is kostenbesparend, klantgericht en duurzaam.
Wilt u meer weten over FiberClick? Neem dan contact met ons op of  download hier onze FiberClick-brochure .

 


Lichter werk met FiberClick 
“Het werk is veel lichter. In de oude situatie moesten we
werken met van die grote haspels met kilometers kabel.
Die haspels moesten ook aangevoerd worden. Dankzij FiberClick kunnen de monteurs op weg met kleine pakketjes kabels in verschillende maten.”
 Ook voor bedrijven
“We willen glasvezel voor het bedrijfsleven nog bereikbaarder maken. Zo zijn we momenteel speciaal voor bedrijventerreinen bezig met de ontwikkeling van mini-POPS in combinatie met FiberClick in de POP.”

 

Rob-Walsweer-(1).jpg 
Rob Walsweer,
Manager Innovatie


Sicco-Dijkstra.jpg
Sicco Dijkstra,
Directeur Fiber4all
19-5-2016

Inspirerende uitgave relatiemagazine Visie

De nieuwste uitgave van ons relatiemagazine...
23-11-2015

Schadevrij werken: op zoek naar slimme oplossingen...

Glasvezel aanleggen betekent veel graafwerk. Uiteraard...